Slavna glumica prošetala bez grudnjaka: Znam, razočarani ste jer imam male grudi

Foto: Profimedia

BRITANSKA glumica Florence Pugh i dalje podržava pokret "slobodne bradavice". Bez grudnjaka je došla na premijeru filma Dina: Drugi dio u Meksiku u kojem glumi princezu Irulan, kćer Emperora. Pojavila se na crvenom tepihu u bijeloj svečanoj haljini koja je bila prozirna.

Ranije je istaknula licemjerje jer se ženama nameće da pokriju prsa, dok muškarci mogu hodati bez majice, piše Daily Mail. Ovo nije bilo prvi put da Florence nosi haljinu bez grudnjaka. U srpnju prošle godine nosila je prozirnu haljinu na Valentino modnoj reviji u Rimu.

"Muškarci javno uništavaju žensko tijelo"

Zbog toga je dobila komentare, kako ona kaže "vulgarnih” muškaraca koji su "odlučili javno uništiti žensko tijelo". "Ono što je bilo zanimljivo gledati je kako muškarci lako unište žensko tijelo, javno i ponosno da svi vide", započela je u osvrtu na Instagramu.

"Toliko vas mi je htjelo agresivno dati do znanja da ste razočarani jer imam male grudi i da ih se trebam sramiti jer sam tako ravna", nastavila je. "Živim u ovom tijelu dugo. Potpuno sam svjesna veličine mojih grudi i ne bojim se", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.