Slavna glumica šokirala izobličenim licem pa se obračunala s hejterima

Screenshot: Youtube

TIJEKOM godina u nekoliko se navrata pisalo o promjenjivom licu glumice Ashley Judd, a naročito nakon što je njena prijateljica i potencijalna kandidatkinja demokrata za američku predsjednicu Elizabeth Warren objavila snimku s njom.

Ashleyna poruka pala je u drugi plan kad su kritičari vidjeli njeno lice. Između ostalog, nazvali su ga "natečenim" i pitali je "koliko je operacija obavila".

Ubrzo je ime 51-godišnje glumice postalo jedno od najpopularnijih tema na Twitteru.

"Čuo sam za plastične operacije, no one kojima izgledate kao napuhana guma su novost za mene", napisao je jedan korisnik, dok je drugi dodao: "Bože! Nisam je ni prepoznao."

Komentari su došli i do glumice, koja je odlučila reagirati. 

Na Facebooku je napisala da prima redovite injekcije botoksa, ali zbog migrena, ne izgleda. Klinika Mayo ističe da je američka Uprava za hranu i lijekove odobrila botoks kao lijek za kronične migrene.

"Ovi mizogini divljaci oba spola su izašli, kao i ljudi koji suosjećaju i vide što je to zapravo - ponižavanje žene. 

Dodala je da se godinu dana bori s migrenama zbog čega su joj trebali redoviti tretmani.

"Jesam li išla na botoks? To je standardni tretman bolesti koju imam. Moje osiguranje plaća 31 injekciju svakih 12 tjedana. Neki prijatelji predložili su da ne objavljujem ovu medicinsku činjenicu jer se može upotrijebiti protiv mene, ali mislim da trebam biti iskrena. Sram treba biti one koji izvrću moje riječi", poručila je.

Dodala je da je posljednja migrena koju je doživjela trajala 4,5 mjeseca te da se zbog nje udebljala.

"Ono što znam je da su me mizoginisti na Twitteru ubijali uspoređujući novu mene s onom idealiziranom prije debljanja. Moje konvencionalno mršavo, atletsko, lijepo tijelo i mršavije lice samo su jedna strana istog patrijarhalnog novčića", istaknula je.

Potaknula je druge žene da se ne boje zauzeti za sebe.

"Progovorite u svakom slučaju. Gađat će vas strijelama, ali vaš glas i tijelo iz kojeg izlazi su predivni, hrabri, snažni i nužni", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.