Slavna manekenka (49) snimljena u izlasku, u torbici skrivala bocu votke

Foto: Profimedia

KATE MOSS je proslavila novu suradnju s British Beauty Councilom koji su je proglasili svojom globalnom ambasadoricom, a paparazzi su je snimili u Sohou u Londonu kako se vraća iz burnog noćnog izlaska. 

49-godišnja manekenka snimljena je kako drži za ruku svog prijatelja Pawela Walickog, a u torbici je imala skrivenu bocu votke, piše Daily Mail. Jedna od najpoznatijih manekenki na svijetu svojim je izgledom ponovno zabrinula fanove, nakon što je u rujnu snimljena kako puši ispred jednog restorana, a njezin je izgled lica iznenadio fanove. 

Borba s ovisnošću 

Podsjetimo, Moss se u prošlosti borila s ovisnošću o alkoholu i drogama, a njezin bliski prijatelj Tony Marnach 2020. je otkrio je kako je manekenka 2018. prestala piti alkohol i okrenula se zdravijem načinu života. 

"Idem rano u krevet, pijem puno vode, ne pijem previše kave i pokušavam smanjiti cigarete", priznala je tada. Podsjetimo, manekenka je prošle godine pokrenula je svog wellness brend Cosmos, a tom prilikom je izjavila: "Kada sam počela brinuti o sebi, stvari su se počele mijenjati."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.