Slavna pjevačica snimljena u njujorškoj podzemnoj željeznici, fotka iznenadila fanove

Foto: X

SLAVNA pjevačica Lorde iznenadila je fanove nakon što je na X-u osvanula fotka na kojoj sjedi u njujorškoj podzemnoj željeznici. 26-godišnju pjevačicu primijetio je uzbuđeni obožavatelj koji je sjedio nasuprot glazbene zvijezde pa je snimio nekoliko fotki s njom i objavio ih na društvenim mrežama. 

"Jučer sam sreo Lorde i rekao joj da je napisala Melodramu posebno za mene", napisao je uz fotke, a fanovi su komentirali kako je pravi sretnik što je uspio napraviti selfie s njom. 

"Koji je ovo vlak?" upitao je jedan fan, a drugi dodao: "Ovo je super! Djeluje vrlo skromno", napisao je jedan fan, a drugi upitao: "Koji je ovo vlak?" i nije bio jedini koji je htio doznati na kojoj se liniji vozila slavna pjevačica. 

Nije jedina 

Inače, Lorde nije jedina poznata osoba koja je viđena u javnom prijevozu. Paul McCartney ostavio je fanove u šoku kad je snimljen kako sjedi sam u vlaku, bez tjelohranitelja. 

Osim njega, u vožnji javnim prijevozom viđeni su i Keanu Reeves, Ed Sheeran, Matthew Broderick, Sarah Jessica Parker, Tom Hanks pa čak i glazbena diva Mariah Carey. 

Pročitajte više