Slavna pjevačica zbog ovog je poteza na koncertu zabrinula fanove: "Treba joj odmor"

Screenshot: TikTok

TAYLOR SWIFT zabrinula je fanove nakon što se društvenim mrežama počela širiti snimka s njezinog nedavnog koncerta, održanog u Singapuru u sklopu The Eras turneje. Naime, dok je izvodila pjesmu Delicate, pjevačica je snimljena kako u više navrata kašlje i pokušava pročistiti grlo, zbog čega su fanovi u komentarima počeli pisati kako su zabrinuti za njezino zdravlje. 

@heyjoshd hope she's okay. she's been coughing 🥹 #TheErasTour #TheErasTourSG #TaylorSwift ♬ original sound - heyjoshd

"Nadam se da je dobro", komentirala je jedna obožavateljica, a druga dodala: "Treba joj odmor." 

"Mogu samo zamisliti koliko je iscrpljujuće davati sve od sebe na svakom nastupu. Nevjerojatna je", "Izgleda umorno. Nadam se da će se uskoro odmoriti" i "Brzo ozdravi, Taylor", samo su neki od komentara fanova. 

Drama oko nastupa u Singapuru 

Podsjetimo, kad je najavljeno da će Taylor u sklopu svoje svjetske turneje održati čak šest koncerata u Singapuru kao jedinoj postaji u tom dijelu svijeta, susjedne zemlje su to proglasile "neprijateljskim činom" tog grada-države i cijela je priča prerasla i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji. 

Kasnije je singapurski premijer Lee Hsien Loong priznao da je trenutno najvećoj globalnoj pop zvijezdi Taylor Swift plaćeno da svira u Singapuru i nigdje drugdje u jugoistočnoj Aziji. 

Pročitajte više