Slavna voditeljica hrvatskog prezimena ima koronavirus: "Cijela obitelj je pozitivna"

Foto: Instagram

SLAVNA američka voditeljica hrvatskog prezimena Giuliana Rančić objavila je da je pozitivna na koronavirus i da neće prisustvovati dodjeli prestižne nagrade Emmy, koja se održala sinoć, piše Daily Mail.

Rančić, koja je javnosti poznata kao voditeljica na E! televizijskom kanalu, izravno se obratila svojim pratiteljima i poručila im da je sretna što je saznala da je zaražena prije nego što je zarazila ikog drugog.

"Već 20 godina radim kao voditeljica i nikada nisam propustila nijednu dodjelu nagrada, ali ova godina je drugačija", započela je i otkrila da se testirala jer je medijska kuća za koju radi inzistirala na tome da se svi zaposlenici testiraju prije prije nego što prisustvuju dodjeli.

"Iako nisam željela to čuti, sada sam zahvalna što se otkrilo da sam pozitivna prije nego što sam putovala i izložila opasnosti druge ljude", dodala je.

"'Što se tiče zdravlja, dobro sam. Moj suprug i sin također su pozitivni, ali svi se dobro snalazimo i pazimo jedni na druge", priznala je.

Giuliana Rančić udala se za američkog poduzetnika hrvatsko-irskog podrijetla Billa Rančića 2007. godine. Rančićev djed Nikola doselio se u SAD iz Hrvatske te se tamo oženio za Irkinju, a njegova obitelj kasnije je nastavila živjeti i uspješno poslovati u Americi.

Bill Rančić obogatio se zahvaljujući Donaldu Trumpu, koji ga je učinio svojim pripravnikom 2004. godine, nakon što je pobijedio u showu gdje se 16 kandidata natjecalo da dobiju posao iz snova.

"Pripravnik" se prikazivao jednom tjedno, a na kraju svake epizode Donald bi najslabijoj karici teatralno rekao: "Otpušten si."

Rančić je bio jedini kojeg Trump nije otpustio, a njegova vrijednost danas se procjenjuje na 30 milijuna dolara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.