Slavni DJ samo nestao sa satnice Ultre, posjetitelji bijesni: "Zbog njega sam došao"

Foto: EPA

Iako je bio najavljen kao jedan od izvođača na glavnoj pozornici Ultre u Splitu, DJ Sebastian Ingrosso, čini se, ipak neće nastupiti večeras. 

Njegovo ime uklonjeno je s popisa večerašnjih izvođača, što je razljutilo dio posjetitelja. "Trebamo li se pretvarati da Sebastian više nije u postavi i prihvatiti to bez ikakvih informacija od bilo koga? Ovo je ludo", "Ja kupim karte samo zbog Sebastiana i onda ništa", "Gdje je Sebastian Ingrosso?", "Želimo objašnjenje", pišu ljutiti posjetitelji u komentarima na društvenim mrežama, no zasad nisu dobili odgovor.

Pojašnjenje nije dao ni on na svojim profilima na društvenim mrežama. Trebao je nastupati večeras u 00:35, između KSHMR-a i Armina van Buurena. Međutim, satnica je samo pomaknuta pa u 00:35 večeras nastupa KSHMR. Njegovo ime još stoji na službenim stranicama Ultre među izvođačima prve večeri festivala.

Tko sve nastupa?

Posjetitelji će moći uživati u nastupima na četiri različite pozornice - velikoj, glavnoj pozornici, Resistance Stageu kapaciteta od 8 do 10 tisuća ljudi, UMF Stageu i Oasisu.

Armin van Buuren, Afrojack, Boris Brejcha, Eric Prydz, Hardwell, Martin Garrix, Timmy Trumpet, Alison Wonderland, Axwell, DJ Snake, Black Tiger Sex Machine, CamelPhat, Deborah De Luca, DJ Snake, Kasablanca, KSHMR, Slander, Subtronics, Vintage Culture, Vini Vici i W&W samo su neka od brojnih imena elektroničke glazbe koja stižu u Split.

Tko je Sebastian Ingrosso?

Sebastian Ingrosso je švedski DJ i glazbeni producent. Član je Swedish House Mafije, uz Axwella i Stevea Angella. U glazbenu industriju ušao je 1999. godine objavivši svoj prvi remix preko Mega Recordsa. 2003. osniva vlastitu diskografsku kuću – Refune Music.

2008. je sa Steveom Angellom i Axwellom osnovao Swedish House Mafiju.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.