Slavni glumac šokirao fanove izjavom: "Ne moram biti u Marvel filmu. Ja sam Nic Cage"

Screenshot: YouTube

ISTINA je, Nicolas Cage je liga za sebe. Glumio je u akcijskim filmovima, napetim obiteljskim dramama, apsurdnim filmovima o vampirima, pa čak i u filmu u kojem je glumio fiktivnu verziju samog sebe, akcijskoj komediji Nepodnošljiva težina golemog talenta.

Doista, kao da nema žanra u kojem se ovaj holivudski glumac nije okušao, no ipak postoji jedan kojem se uopće ne želi približiti, a to je kategorija superjunaka.

"Ja sam Nic Cage"

Cage je u nedavnom intervjuu za Variety pričao o svojoj karijeri, a kad su ga upitali o mogućnosti da glumi u Marvelovim filmovima, njegov je odgovor bio vrlo jasan.

"Ne trebam biti u MCU-u, ja sam Nic Cage", glasio je njegov odgovor, koji je izazvao reakcije na društvenim mrežama.

 

Dok neki fanovi pozivaju na bojkot njegovih filmova, drugi tvrde da je glumac potpuno u pravu.

Iako ne osjeća potrebu da postane Marvelov superjunak, Cage im je ipak odao zaslugu, a pritom i otkrio jedan zanimljivi detalj o sebi.

Nazvao se prema superjunaku

"Moram lijepo pričati o Marvelovim filmovima jer ipak sam si dao ime prema Lukeu Cageu, liku Stana Leeja", otkrio je glumac, čije je pravo ime Nicolas Kim Coppola, dodavši: "Stan Lee je moj nadrealistički otac."

U intervjuu su ga zamolili da komentira trenutno stanje filmova o superjunacima s gomilom specijalnih efekata, akcije i beskrajnih priča koje izlaze "u fazama".

"Razumijem koji je razlog frustracija. Ali mislim da ima dovoljno mjesta za sve. Gledam filmove kao što je Tár, gledam razne vrste umjetničkih i nezavisnih filmova. Mislim da ima dovoljno mjesta za sve", rekao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.