Slavni glumac uhvaćen na odmoru, izgleda gotovo neprepoznatljivo

Foto: Profimedia/Instagram

GLUMAC Jonah Hill trenutno odmara na Havajima, a fotografi su ga uhvatili u opuštenom i gotovo neprepoznatljivom izdanju.

Hilla su paparazzi uhvatili kako uživa na plaži s djevojkom Sarah Brady, a par je čitavo vrijeme izmjenjivao nježnosti. Glumca je bilo gotovo nemoguće prepoznati jer je raspustio svoju inače uredno počešljanu kosu, a i brada mu je poprilično narasla. Također, čini se i da ima nekoliko kilograma viška, ali izgleda da ga to ne zabrinjava previše.

Glumac je nedavno nastupio u Netflixovom hit filmu Don't Look Up, koji je zaradio četiri nominacije za nagradu Oscar, a na premijeri filma se prvi put pojavio sa svojom novom djevojkom. Jonah se u prošlosti često suočavao s komentarima na račun svoje promjenjive težine, a na tu temu se osvrnuo prošle godine u objavi na Instagramu.

"Znam da mislite dobro, ali ljubazno vas molim da ne komentirate moje tijelo. Dobro ili loše. Želim vam pristojno reći da nije od pomoći i da se ne osjećam dobro. Puno poštovanja", napisao je glumac tada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.