Slavni glumac za Index: "Hollywood se promijenio, a jedna stvar je nevjerojatna"

Video: Index

POVODOM prvog NEM-a Zagreb, događaja fokusiranog na razvoj svjetske i regionalne TV i filmske industrije, u Zagreb je stigao i cijenjeni holivudski glumac Billy Campbell kojeg gledatelji trenutno mogu gledati u seriji Cardinal.

Razgovarali smo s Billyjem i upitali ga kako se pripremao za ulogu detektiva Johna Cardinala te koliko se Hollywood promijenio otkad je on prvi put stao pred kamere.

"Nisam zapravo morao činiti puno za uloge Cardinala. Činilo mi se kao da sam već spreman za tu ulogu. Uvijek se sjetim razgovora s Antohnyjem Hopkinsom koji mi je jednom prilikom, kad sam ga pitao kako se priprema za ulogu, rekao: 'Čitam scenarij.' Tako i ja, čitam ga iznova i iznova", objasnio nam je Billy kojeg je oduševio Advent u Zagrebu, a dodao je i da mu se posebno svidjelo naše kuhano vino.

Na pitanje što se sve promijenilo u Hollywoodu od njegovih početaka, rekao je: "Bolje bi bilo reći - a što se nije promijenilo? Ja sam počeo s Dinastijom, to je bila moja prva velika uloga i tad me je bilo strah da će me to obilježiti samo kao TV glumca. Danas imam osjećaj kao da glumci više žele uloge na televiziji nego na filmu, što je nevjerojatna stvar", objasnio nam je.

Što nam je još Billy Campbell ispričao, pogledajte u videu.

Billy Campbell je na NEM Zagreb stigao u organizaciji streaming servisa Pickbox NOW na kojem su dostupne tri sezone serije Cardinal. Inače, NEM Zagreb održava se u hotelu Esplanade Zagreb Hotel od 11. do 13. prosinca.

Sadržaj donosimo u suradnji s NEM-om Zagreb, u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.