Slavni pjevač u vezi je s bivšom curom zvijezde Manchester Uniteda

Foto: Instagram

JASON DERULO u vezi je s manekenkom i influencericom Jenom Frumes, bivšom djevojkom nogometaša Manchester Uniteda Jesseja Lingarda.

Par je proveo dva mjeseca u izolaciji zajedno u vili u Los Angelesu, prenosi The Sun. "Jason i Jena nisu bili dugo zajedno prije karantene, no odlučili su se izolirati skupa - i odlično im je", rekao je izvor.

"Oboje su živahni, spontani i vole izlaziti pa su jako dobar par. Neko vrijeme Jason nije želio biti u vezi, pogotovo jer je nastupao diljem svijeta, no ovo mu se činilo ispravnim. Sve je u redu za sad i stvorili su jako dobru vezu."

Derulo, za kojeg se nedavno hrvatska influencerica pohvalila da joj se javio porukom, od 2011. do 2014. bio je u vezi s pjevačicom Jordin Sparks. U kratkoj vezi bio je i s modelom i glumicom Daphne Joy 2016. godine, a otad je single.

Jena koja ima gotovo četiri milijuna pratitelja na Instagramu bila je u vezi s Lingardom više od godinu dana sve dok nije otkrila da je vara te ga ostavila. Prošle godine povezivali su je s još jednim nogometašem, igračem Aston Ville Jackom Grealishom, iako je ona tvrdila da su samo prijatelji.

@jenafrumes

🦾🦿 @jasonderulo ##indoorworkout

♬ Lalala - Y2K & bbno$

Jason i Jena počeli su snimati i TikTok snimke zajedno i imaju milijune pregleda.

@jasonderulo

Way harder than it looks @jenafrumes

♬ Up & Down - Vengaboys
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.