Slavni reper nakon što je završio u bolnici otkrio: Doktori su mislili da ću umrijeti

Foto: Instagram

SLAVNI američki reper Dr. Dre otkrio je da su liječnici mislili da će umrijeti nakon što je prošle godine pretrpio aneurizmu mozga.

"Bio sam u bolnici Cedars-Sinai, kada su posjeti pacijentima bili zabranjeni zbog pandemije koronavirusa koja je harala. No napravili su iznimku i dopustili mojoj obitelji da dođu. Kasnije sam doznao da su ih pustili da mi kažu posljednje zbogom jer su mislili da neću preživjeti", ispričao je u podcastu Workout the Doubt Dolvetta Quincea.

"Zbog onoga što se događalo u mom mozgu morali su me buditi svakih sat vremena tijekom dva tjedna kako bih napravio testove."

Dodao je da ga je proces ostavio gladnim i izuzetno iscrpljenim, napomenuvši da nije jeo dva tjedna i da bi pokušao spavati "čim bi liječnici otišli iz sobe".

Ipak, priznao je da nije bio svjestan ozbiljnosti svoje situacije.

"Osjećao sam se dobro i želio sam ići kući. Bilo je ludo vidjeti moju obitelj kako se okuplja oko bolničkog kreveta", otkrio je.

Aneurizme mozga većinom uzrokuju primjetne simptome samo ako puknu, što dovodi do krvarenja na mozgu koje može biti fatalno. Radi se o izbočini u oslabljenoj krvnoj žili gdje krvni tlak uzrokuje ispupčenje malog područja.

Pročitajte više