"Slika govori tisuću riječi": Ovaj prizor s Google Street Viewa postao je viralan

Google Street View

LJUBITELJE true crimea zaintrigirala je snimka zaslona s Google Street Viewa koju je jedna žena podijelila na Facebooku, za koju se mnogima čini da na njoj čovjek prevozi leš na biciklu. Čini se da je dugačak predmet umotan u sivu ceradu koja je na nekoliko točaka privezana za bicikl.

Korisnica Tami podijelila je snimke iz lipnja 2019. koje prikazuju čovjeka kako gura bicikl duž ulice Kent u Akronu. "Nećakinja mi je pokazala fotografiju i ja sam je spremila na svoj telefon. Slika doslovno govori više od tisuću riječi", izjavila je žena za Kennedy News and Mediju.

Internetski detektivi brzo su analizirali sliku i ustvrdili da se na čovjekovim čizmama i rukama vidi "krv", dok su se neki čak zapitali jesu li neobične fotografije prijavljene policiji. Objava je od 23. kolovoza ove godine podijeljena više od tisuću puta na Facebooku, javlja NY Post.

Google u četvrtak zamutio lice čovjeka

"On prevozi mrtvo tijelo", napisao je jedan korisnik. Drugi se složio i komentirao: "Izgleda kao leš." "Zamislite da tako hodate s lešom niz cestu i vidite prokleti Googleov auto kako prolazi pokraj vas s kamerama na sebi", našalio se treći. "Definitivno izgleda kao krv na čizmama", dodao je netko.

Mještani nagađaju da je čovjek možda prevozio šator, budući da su beskućnici podigli šatore na cesti uz Kent Street. "Ondje je nekoliko godina bio šatorski grad beskućnika. Pretpostavljam da je to šator", netko je teoretizirao. "Nadajmo se da je to šator, a ne tijelo", rekao je drugi.

Google je od četvrtka zamutio lice čovjeka i misteriozni objekt na slici na adresi 126 Kent St.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.