Slomljeni glumac: Izgubili smo bebu. Uništeni smo, bilo je strašno opasno

Foto: Instagram

GLUMAC James Van Der Beek, zvijezda nekad megapopularne tinejdžerske serije "Dawson's Creek", otkrio je da je njegova supruga imala spontani pobačaj.

Par je čekao svoje šesto dijete. 

"Moja supruga Kimberly je prošla kroz najgoru noćnu moru svakog roditelja koji očekuje bebu - imala je spontani pobačaj", rekao je glumac u američkoj verziji showa "Ples sa zvijezdama". Van Der Beek je jedan od natjecatelja ovogodišnje sezone emisije i priznao je da do zadnjeg trenutka nije znao hoće li uopće nastupiti ovog tjedna.

"Nikad ne znaš zašto se ovakve stvari događaju, to govorim i svojoj djeci. Samo znam da vas zbliže", dodao je.

Svojoj supruzi, koja se nalazi u bolnici, poručio je da je voli. Nakon toga je objavio sliku supruge s najstarijom kćeri u bolničkom krevetu.

"Uništeni. Slomljeni. U šoku. Tako se osjećamo sada nakon što je duša za koju smo mislili da će doći u našu obitelj u travnju... krenula prečicom do onoga što je iznad ovog života. I ranije smo ovo doživjeli, ali nikad ovako kasno u trudnoći i nikad uz toliko jezivu, strašnu opasnost za zdravlje moje supruge kao ovog puta", napisao je.

Par ima petero djece, četiri kćeri i jednog sina. Najstarija kći Olivia ima devet godina, a najmlađa Gwendolyn ima jednu godinu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.