Sluša li Google? Tiktoker napravio eksperiment, video je hit na društvenim mrežama

Screenshot: TikTok

Influencer Valerio je na Instagramu i TikToku objavio jedan eksperiment. Naime, istražio je sluša li Google korisnike preko mikrofona na mobitelima, laptopima i računalima.

@learnwithvalerio Follow me for more Tips 📲 #iPhonetricks #Androidtips #Samsungsecrets #smartphonehacks #technology #iphonehack #androidhack #samsunghack #techtrends ♬ suono originale - Valerio’s Tips 🇺🇸

Na početku videa najavio je da će govoriti o igračkama za pse, ali to nije izgovarao naglas. Dok je istraživao temu na internetu, nije pronašao nijedan oglas ili poveznicu vezanu za igračke za pse.

Gotovo šest milijuna pregleda na TikToku

Nakon što je zatvorio sve preglednike, počeo je razgovarati sam sa sobom o igračkama za pse, uključujući gdje ih kupiti te koju hranu bi uzeo za svog psa kojeg zapravo ni nema. Kad je ponovo otvorio pretraživač i slučajnim odabirom ušao na stranicu Daily Maila, bio je iznenađen kada je primijetio da su se na desnoj strani ekrana pojavili oglasi za igračke i hranu za pse.

Video je na Instagramu prikupio preko 60.000 lajkova, a neki su se i našalili u komentarima. "Šteta Google, ne govorim previše", "Mogu li nam čitati i misli", "Ajme, ovo je nevjerojatno", samo su neki od komentara. Na TikToku video ima gotovo šest milijuna pregleda te preko 400 tisuća lajkova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.