Službeno je potvrđeno: Rastaju se Igor i Suzana Štimac

TRAČ koji već mjesecima kruži među društvenim kroničarima danas je dobio i svoju službenu potvrdu - Suzana i Igor Štimac se razvode, potvrdili su oboje u kratkom telefonskom razgovoru za tjednik Extra.

"Uopće me ne interesira s kim je on na Hvaru, niti bih komentirala njegov privatni život. Potvrdit ću da Igor i ja živimo odvojeno i da smo trenutno u procesu rastave, no isto tako ću naglasiti da smo ostali u korektnim odnosima jer imamo troje djece koje oboje jako volimo i za koje ćemo se i dalje oboje brinuti", rekla je Suzana Štimac, a isto je potvrdio i njezin uskoro bivši suprug.

"Između nas će uvijek postojati posebna veza"

"Svih ovih godina nisam komentirao svoj privatni život pa ne vidim razloga zašto da to radim i sada. Istina je da smo Suzana i ja u procesu rastave, no ostali smo u dobrim odnosima. Između mene i nje je troje djece i uvijek će postojati jedna posebna veza. Napravit ćemo sve da naša djeca ne osjete razvod i da za nas ovo prođe bezbolno", rekao je.



Igor i Suzana Štimac vjenčali su se prije devetnaest godina, Igor je tada bio još mladi perspektivni nogometaš, a Suzana se netom okitila titulom Miss Jugoslavije i ostala zapamćena kao posljednja Missica bivše države. Neko vrijeme živjeli su u inozemstvu, a u Hrvatsku su se vratili potkraj devedesetih godina prošlog stoljeća te otada žive u Splitu.

Skandal koji je mjesecima potresao Hrvatsku

Štimac se 1999. godine našao u estradnom skandalu desetljeća kada je to ljeto u svojoj tadašnjoj poznatoj bračkoj diskoteci Faces njegova ljubavnica Alka Vuica izazvala skandal tada još rijetko viđen u Hrvata. Prišla je Štimcu koji je za stolom sjedio sa suprugom i iznervirana što ne obraća pažnju na nju polila ga šampanjcem. Medijska bruka je pukla nakon što su Alku Štimčevi zaštitari izbacili iz Facesa, a ona je cijelu priču servirala novinarima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.