Smetlar Dragan čisti ulice Beograda i svojim plavim očima plijeni pažnju prolaznica

Foto: Instagram

DRAGAN VASIĆ već 13 godina čisti ulice Beograda i svojim prodornim plavim očima plijeni pažnju prolaznica, a za srpski Telegraf otkrio je kako izgleda život čistača te kako se nosi s obožavateljicama. 

"Počeo sam se sasvim slučajno baviti ovim poslom, bio sam klinac, trebalo je novca za izlaske, a moj tata je radio 36 godina u firmi i svi ga znaju. Tada je bila neka akcija čišćenja kamiona, moj tata je pozvao sve te ljude na kavu i tada sam ja upoznao i šefa, koji mi je ponudio posao, te sam tako i počeo raditi nakon par dana", ispričao je. 

"Volim svoj posao" 

"Težak je ovo posao, najteže je zimi. Ljudi nam rade kaos, oni što kopaju po kantama i oni nerijetko naprave lom, psi sve rastrgnu, a mi čistimo", objasnio je dodajući da unatoč svemu voli svoj posao. 

Žene ga obožavaju zbog njegovih plavih očiju, a otkada su srpski mediji počeli pisati o njemu, sve je postalo intenzivnije. 

"Moram reći da sam ja oženjen, obiteljski čovjek i imam troje djece, ali ne mogu reći da mi to ne godi! Naravno da mi gode komplimenti, a i mlad sam čovjek, što da ne, jedino što je žena baš ljubomorna, ali što da se radi", objasnio je. 

Iako dosad još nije dobio ponude za fotografiranje i modeliranje, ispričao je što bi učinio ukoliko do toga dođe: "Bit ću iskren, da mi netko ponudi da snimam nešto, fotografiram se ili bilo što, pristao bih, naravno. Imamo kolegu Jocu koji je bio u jednom spotu, to je jako lijepo, tako da bih pristao." 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.