Smršavila je preko 30 kilograma i postala prava bomba, a onda se pokajala zbog svoje odluke

Foto: Instagram

DRUŠTVENE mreže često znaju biti izvor motivacije i poticajnih primjera koji bi vas trebali inspirirati na gubitak suvišnih kilograma. Međutim, priča ove Rumunjke upravo je suprotna.

Ioana Chira koja trenutno živi u Londonu, izgubila je preko trideset kilograma, ali tvrdi da ju je novi izgled učinio manje sretnom, piše Daily Mail.

Nakon što je skupila višak kilograma zbog loših prehrambenih navika, otišla je na ekstremnu dijetu i drastično smršavila.

"Vjerovala sam da ću biti sretnija kad smršavim. Kad sam postigla svoj cilj shvatila sam da je sreća puno više od izgleda koji želim. Ono što me čini jakom i zdravom je ono što me čini pobjednicom, a ne brojka na vagi", tvrdi ona.

Nakon što nije bila zadovoljna svojom vitkom linijom, Ioana je odlučila promijeniti prehranu i više se posvetiti vježbanju. Puno je zadovoljnija otkad je vratila dio kilograma.

"Najvažnije je prihvatiti sebe i promjene koje vam se događaju. Vaše tijelo i um moraju biti u skladu da biste bili zadovoljni. Kad sam bila mršavija i dobivala mnoštvo komplimenata za izgled, nisam bila zadovoljna. U ogledalu sam vidjela samo celulit i strije. Otkad sam vratila nekoliko kilograma i posvetila se sebi i svom zdravlju, osjećam se puno bolje", zaključila je ona.

Ioana svoju filozofiju, ali i fotografije s napornih treninga redovito dijeli na Instagramu gdje je skupila 320 tisuća pratitelja.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.