Smršavio 90 kg: Slavni glumac na crvenom tepihu pokazao nevjerojatnu transformaciju

Foto: EPA/Profimedia

GLUMAC John Goodman novim pojavljivanjem u javnosti ponovno je iznenadio sve. Čovjek koji je devedesetih glumio Dana Connera u hit seriji Roseanne drastično je smršavio unazad nekoliko godina.

Strani mediji izvještavali su da je jedno vrijeme imao 180 kilograma, a da je smršavio čak 90. Nove fotografije snimljene ovog tjedna na televizijskom festivalu u Monte Carlu pokazuju veliku razliku u izgledu.

Prije sedam godina objasnio je kako je počeo gubiti na kilaži. "Jednostavno sam prestao stalno jesti. Uzeo bih šaku hrane i stavio u usta. Jeo sam cijelo vrijeme. Jeo sam kao ovisnik", rekao je tada za ABC News.

Odviknuo se od alkohola i posvetio se vježbanju

Također, 30 godina se borio s alkoholizmom, a konačno se uspio odviknuti 2007. godine. 

"Prije bih uzeo pauzu od tri mjeseca, izgubio 27 ili 30 kilograma, a onda bih sebe nagradio pakiranjem od šest limenki piva ili nečim drugim i jednostavno se vratio svojim starim navikama. Ovaj put sam želio to raditi polako, kretati se, vježbati. Dolazim u godine u kojima si više ne mogu priuštiti mirno sjedenje. I to mi daje energiju za rad, jer posao jako iscrpljuje", rekao je.

Ranije je istaknuo i da je angažirao trenera Mackieja Shilstonea koji je radio i sa slavnim sportašima. On mu je pomogao da izbaci šećer iz prehrane i da ima šest treninga tjedno kako bi došao u formu i smršavio.

John je tijekom karijere nanizao brojna filmska i televizijska ostvarenja, ali najzapaženija uloga bila mu je u seriji Roseanne. Glumio je, između ostalog, još u filmovima Veliki Lebowski, Obitelj Kremenko, 10 Cloverfield Lane, Posuđivači te u seriji The Conners.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.