Snaha milijardera optužena za ubojstvo policajca, krvava stajala pored mrtvog tijela

Screenshot: YouTube

JASMINE HARTIN, supruga Andrewa Ashcrofta, sina milijardera lorda Michaela Ashcrofta, nalazi se u pritvoru već četiri dana.

Optužena je i uhićena zbog ubojstva policijskog službenika Henryja Jemmotha u Belizeu, piše Daily Mail. Odvjetnik Godfrey Smith potvrdio je da je Jasmine u pritvoru i da je odbijen njen zahtjev za jamčevinom.

Ako je osude za ubojstvo, piše Daily Mail, mogla bi dobiti pet godina zatvora, iako je kazna za ubojstvo u Belizeu do 25 godina. Međutim, postoji mogućnost da je puste uz novčanu kaznu od 10.000 dolara (oko 61 tisuću kuna). 

Jasmin Hartin has been denied bail and is expected to be held overnight at the San Pedro Police Station cellblock before...

Objavljuje The ReporterPonedjeljak, 31. svibnja 2021.

Naime, pokojni Henry i Jasmine družili su se na molu i pili, a dan kasnije je pronađeno njegovo beživotno tijelo kako pluta u vodi. Na glavi je imao prostrjelnu ranu.

Jasmine je ispričala da je pozvala policajca u svoj stan kako bi se dogovorili oko sigurnosne zaštite, a poslije toga su pili na molu. Policajca je boljelo rame pa mu je Jasmine ponudila masažu.

Henry je pored sebe odložio pištolj, a Jasmine mu ga je nakon masaže dodala. Tvrdi kako nije znala da je napunjen te je pištolj slučajno opalio. Jasmine su na molu pronašli kako drhti prekrivena krvlju. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.