"Snaša" Indira napravila pravi dernek: Ovako izgleda Colonia u tamburaškoj verziji

PRAVOM slavonskom feštom sinoć je Dalibor Petko započeo novu sezonu svog Glazbenog showa, a u goste su mu došli Slavonia bend i Colonia, predvođena "pravom slavonskom snašom" Indirom Vladić. Kulen, šljivovica i domaći kolači na fešti nisu izostali. Indira je obučena u stiliziranu narodnu nošnju pjevala velike hitove Colonije u tamburaškom aranžmanu, a na repertoaru su se našli i slavonski klasici poput "Inati se Slavonijo", "Evo banke Cigane moj" i "Neće snaša tamburaša".

"Eto vidiš da mi moraš napraviti ovakav album", nagovarala je Ira autora pjesama Borisa Đurđevića, što su slušatelji s veseljem podržali. Indira je između ostalog zapjevala i pjesmu koja joj je svojedobno osigurala mjesto u Coloniji. Bila je to "Skitnica", a dok je sinoć ponovno pjevala ovaj popularni hit na vratima studija pojavila se Jasna Zlokić pridruživši joj se za mikrofonom. "Samo da znate, ona je ovu pjesmu otpjevala više u stilu Tine Turner", našalili su se Boris i Kameni.

Sljedeći u nizu iznenađenja bio je reper Shorty koji je društvo počastio spontanom izvedbom hita "Dođi u Vinkovce". Posebno emotivno bilo je kad se po prvi puta nakon dvadesetak godina okupio Indirin prvi bend "Bis". Petko je "iskopao" fotografije benda iz tog perioda poklonivši im i ponovno otisnuti prvi plakat što je izazvalo salve smijeha na račun Irinog neprepoznatljivog izgleda. Vrhunac večeri bio je kad se u showu pojavilo dvadesetak folkloraša ansambla Turopolje, koji su Indiru uvukli u bećarsko kolo. Uz pohvale, Ira je dobila i savjet da ubuduće u plesu mora malo više cupkati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.