Snježana Schillinger objavila fotku mame: "Moji roditelji su poznatiji od mene"

Foto: Instagram

MAJKA Snježane Schillinger danas slavi 76. rođendan. Poduzetnica je tim povodom na Instagramu objavila rijetku fotografiju svoje majke i posvetila joj emotivan status.

Profesorica Ankica Bačić na fotki pozira s velikim buketom u rukama, a Schillinger je napisala kako joj se uvijek javljaju bivši majčini učenici i pitaju je kako je.

"Mama sretan ti 76. rođendan. Još uvijek nitko od nas nije nadmašio tvoj uspjeh da s dvoje male djece završiš još jedan fakultet i tako upišeš dvije diplome u svoju karijeru! Kuhala nam, spremala zimnicu, šivala odjeću, ponekad iz hobija slikala, radila u školi, imala svaki dan frizuru, bila sređena i dotjerana!", započela je Snježana.

"Javljaju mi se tvoji đaci, pitaju kako si"

"Sagradili ste dvije kuće za svoju obitelj u tada nemogućem komunističkom sistemu, koji vas je kao Hrvate iz Primorja tlačio i zbog kojeg ste se morali preseliti u Zagreb, iako Vam je srce zauvijek ostalo u kamenjaru uz fijuk bure i miris mora! Pa kako si to sve uspijevala?!

Nakon svega, jučer u lokalnom restoranu kupujem tebi omiljenu janjetinu i tvoji đaci mi se javljaju, pitaju kako si. Pozdravljaju tebe i tatu koji je radio u tom kraju i ti ih se sjećaš svih! 

Franz me gleda zbunjeno - prepoznali su te iz medija, kaže? Ne, Schatzi poznaju moje roditelje. Oni su ipak ovdje poznatiji od mene jer su ovaj kraj zadužili odgajajući tuđu djecu. Koji put dobru, koji put nemoguću, ali se ovdje trud još uvijek cijenio", napisala je Snježana.

"P.S Danas sam konačno prihvatila tvoje odgojne metode koje su uključivale da meni kao tvom učeniku budu uvijek dani najteži zadaci i da mi se nikada nije gledalo kroz prste jer život ne gleda kroz prste! Tvoja pravednost i nepopuštanje bili su nadaleko poznati! Volim te", zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.