Snježanu Dujmić iznenadila odluka Novih fosila: Nisam to očekivala

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

SNJEŽANA DUJMIĆ, udovica Rajka Dujmića, već neko vrijeme najavljuje da se radi na albumu dosad neobjavljenih Rajkovih pjesama, koje će izvoditi popularni hrvatski, ali i regionalni glazbenici. 

Postavljalo se pitanje hoće li na projektu sudjelovati i članovi Novih fosila, a Snježana je sad objavila da Sanja Doležal, Vladimir Kočiš Zec i Marinko Colnago neće biti dio projekta. 

"Na žalost Sanja, Zec i Marinko su odlučili da neće sudjelovati  na albumu novih pjesama od Rajka. Nema ljutnje, nema svađe, poštujem njihovu odluku. Nisam to očekivala, ali svatko u životu ima svoje prioritete...", napisala je na Facebooku. 

U komentarima su se brzo javili i Rajkovi fanovi koje je takva odluka, čini se, naljutila. 

"Još bolje, nisu ni zaslužili", "Pitam se gdje bi bili i dali bi za njih itko znao da nije bilo Rajkovih pjesama? A bilo bi onda zgodno i lijepo od njih da uopće više nikada nigdje ne koriste i ne pjevaju niti jednu Rajkovu pjesmu", "Sram ih bilo, a još prije 2 dana Sanja i Zec su pričali da nastavljaju dalje", "Bilo je za očekivati. Ima onih kojima će biti čast", "Nisu oni zaslužili da pjevaju Rajkov pjesme", pisali su. 

Snježana je zasad otkrila da će po pjesmu na novom albumu pjevati Aki Rahimovski, Luka Basi, Indira Levak te Vlado Kalember i Srebrna krila. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.