Snježanu Mehun naljutili tiktokeri koji dijele snimke iz Ukrajine: Ima li ljudskosti?

Foto: Instagram

SNJEŽANA MEHUN oglasila se na Facebooku i komentirala aktualnu situaciju u Ukrajini. Napisala je kako ju je razljutilo što tiktokeri na toj društvenoj mreži objavljuju strahote koje se u toj zemlji događaju. Pitala je svoje pratitelje što oni misle o tome.

"Zanima me što mislite na live prijenos strahota rata na TikToku nedužnog naroda u Ukrajini? Trenutak u kome daju komad kruha i vode ruskom vojniku, telefon da videopozivom nazove mater dok je okružen stotinama ljudi koji ga snimaju za sve društvene mreže?!" napisala je Snježana.

Zanima me što mislite na live prijenos strahota rata na Tiktoku neduznog naroda u Ukrajini? Trenutak u kome daju komad...

Objavljuje Snjezana SchillingerSubota, 5. ožujka 2022.

"Ima li više ikakvog smisla slati novinare tamo, kada su društvene mreže brže od medija? Živimo li realnost imaginacije filmova Igre gladi, Look up? Gdje je nestala ljudskost?!", dodala je. 

Sa Snježanom su se u komentarima složili mnogi njezini pratitelji. 

"Meni je jučer bilo najgore kad su išli u operacijsku salu i snimili tatu koji plače nad prekrivenim tijelom svog 20-godišnjeg sina. Užas", "Tužno i jadno", "Je li uopće bilo ljudskosti?", samo su neki od komentara ispod objave.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.