Šokantna priča natjecateljice "Pripravnika": Trojica muškaraca su me otela i satima silovala

Screenshot: YouTube

NATJECATELJICA u emisiji "Pripravnik" Selina Waterman-Smith otkrila je da su je silovala trojica muškaraca u Dubaiju, nakon što su joj stavili drogu u piće. Otkrila je da se sve dogodilo u Rock Bottom Baru u Regent Palace Hotelu u Dubaiju, gdje ova 32-godišnjakinja već neko vrijeme živi.

Nakon što je pozvala taksi kako bi otišla kući iz bara, trojica muškaraca su je otela i odvela u oronuli dio grada, gdje su je silovali te su sve snimali.

Pobjegla je sljedećeg jutra, kad su je ostavili samu na madracu u nezaključanom stanu. Silovanje se dogodilo u srpnju 2012. godine, a dvojica silovatelja, Iranci Ameen Quoz Najati Jaza i Younes Jaan Ali Jabri Qurashi su osuđeni na deset godina zatvora. Treći napadač je pobjegao iz zemlje.

Selina je za Sun on Sunday rekla da njeni napadači zaslužuju svaki dan koji će provesti u zatvoru,

"Ne zaslužuju izaći na slobodu, jer su mene osudili na doživotnu kaznu. I danas se sjećam te večeri. Imam PTSP i borim se s depresijom. Osjećat ću se užasno kad čujem da su izašli iz zatvora jer ću znati da su na slobodi. Dovoljno je užasno što sad znam da je jedan još vani", rekla je.

Tijekom suđenja moglo se čuti da je Selina u baru provela šest sati. Ona tvrdi da je bila vani s dečkom, koji je ranije krenuo kući, no sjetio se da nema ključ od njihovog stana. Nakon što su rastali otišla je u Rock Bottom naći se s prijateljicom koja je imala njene ključeve od automobila i dodala da baš zato što je vozila nije puno popila. Vjeruje da su joj upravo u baru ubacili drogu u piće.

Oko 3 sata ujutro sjela je u taksi, a taksist je na sudu ispričao da je bila pijana te je zaspala na stražnjem sjedalu. Dodao je da je, kad se probudila, tražila da je odveze na drugo mjesto jer je željela podići novac na bankomatu, no na kraju to nije učinila. Kad je došla do stana, isteturala je iz automobila i nije mu platila sto kuna za vožnju. Potom se vratila u automobil, navodno sjela na vozačevo mjesto i nagovarala ga da joj da ključeve. U tom trenutku pored njih se zaustavio crveni Hyundai. Izašla su trojica Iranaca koji su taksistu rekli da je poznaju, platili mu za vožnju i smjestili je u svoj automobil. Potom su je odveli u stan gdje su je silovali.

"Molila sam ih da me puste, no oni su mi se samo smijali", ispričala je.

Nakon bijega, otišla je na policiju prijaviti silovanje. Na kraju je i ona osuđena zbog ispijanja alkohola. Zbog svega što joj se dogodilo namjerava osnovati zakladu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima za pomoć žrtvama silovanja.

Selina, koja radi kao event menadžerica, u središtu pozornosti našla se prošlog tjedan, kad je u javnost pušten isječak u kojem ona govori da se prije bavila egzotičnim plesom. S obzirom na to da je to zabranjeno u Dubaiju, mogla bi biti deportirana ili osuđena na zatvorsku kaznu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.