"Šokiran sam": Poznati voditelj otkrio da je otpušten nakon 17 godina rada na CNN-u

Foto: Profimedia

DON LEMON dobio je otkaz na CNN-u nakon 17 godina rada na toj TV postaji. Voditelj, koji je otpušten nakon optužbi da je maltretirao svoje kolegice tijekom karijere, sam je objavio vijest o otkazu oglasivši se na društvenoj mreži Twitter, gdje je napisao da je šokiran.

"Nakon 17 godina na CNN-u mogao je netko u upravi imati barem toliko pristojnosti da mi to izravno kaže", napisao je, između ostalog, Lemon. Iz CNN-a su na Twitteru demantirali njegove tvrdnje. Napisali su da je imao priliku sastati se s upravom, ali je umjesto toga objavio izjavu na Twitteru.

"Don će zauvijek biti dio CNN-ove obitelji i zahvaljujemo mu na njegovom doprinosu u proteklih 17 godina. Želimo mu sve najbolje i bodrit ćemo ga u njegovim budućim postignućima", stoji u službenom priopćenju TV postaje s potpisom izvršnog direktora Chrisa Lichta.

Lemon, koji je dugo bio voditelj programa u najgledanijem večernjem terminu, a odnedavno je vodio emisiju CNN This Morning, našao se na meti kritika nakon što je sugerirao da je ženama starijim od 50 godina "prošlo vrijeme". Mnogi su gledatelji zbog toga komentara tražili da bude otpušten.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.