Šokirao ih seks u Netflixovom filmu: "Gledao sam taj pornić sa starcima"

Foto: Press

POLJSKI film 365 DNI uzburkao je korisnike Netflixa, na čijoj se platformi našao. Na društvenim mrežama našla su se razna svjedočanstva, čak i ona korisnika koji su taj film naivno odlučili pogledati u društvu roditelja.

Film čiji naziv u prijevodu znači "365 dana" donosi priču o "žustroj direktorici" Lauri Biel (Anna-Maria Sieklucka) koja je oteta i zatočena na odmoru na Siciliji, Oteo ju je šef mafije Massimo Torricelli (Michele Morrone). 

>>Gledatelji šokirani eksplicitnim scenama seksa u novom filmu na Netflixu

Korisnici Twittera priznali su da nisu imali pojma u što se upuštaju kad su pokrenuli film. Dočekale su ih scene BDSM-a, voajerstvo i oralni seks u avionu.

"Pogledao sam 365 DNI s roditeljima. Da, doslovno sam se osjećao kao da gledam pornić s roditeljima, napisao je jedan korisnik.

"Ljudi, gledam 365 DNI s mamom. Užasno mi je neugodno", priznala je jedna djevojka.

"Vidjela sam 365 DNI na Netflixu pa sam ga pustila u dnevnoj sobi. Znate da sam kod staraca, bome sam potresena", dodala je druga.

Neki su otkrili da njihovi roditelji bez njih gledaju taj film.

"Moji roditelji ga upravo gledaju u dnevnoj sobi, pomozite mi", našalio se jedan korisnik.

Film je izazvao razne komentare nakon što se našao u ponudi Netflixa na obje strane Atlantika. Neki su rekli da je "najseksi stvar ikad" i "puno bolji od 50 nijansi sive", dok su drugi ukazali na to da romantizira opasnu vezu između zlostavljača i žrtve.

"Romantizira zlostavljanje i stockholmski sindrom", ističu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.