Soraja Vučelić se bori za život nakon prometne, hitno će je operirati u Hrvatskoj

Foto: Instagram

KONTROVERZNA srpska starleta i bivša natjecateljica regionalnog Big Brothera Soraja Vučelić bori se za život nakon teške prometne nesreće u Albaniji, pišu srpski mediji.

Prometna nesreća dogodila se u subotu. Soraja je upravljala crnim Mercedesovim džipom. Zbog snažnog udarca prsnim košem u volan slomila je rebra i naknadno zadobila unutarnje krvarenje, pišu Srbi. Informer piše da je zbog teškog stanja iz Albanije prebačena na operaciju u Hrvatsku.

"Liječnici se od subote bore Soraji za život! Ona je odmah poslije sudara prebačena na jednu privatnu kliniku u Albaniji, gdje je operirana. Međutim, jučer joj se stanje pogoršalo i pojavilo se unutarnje krvarenje. Obitelj i prijatelji su je odlučili prebaciti na novu operaciju u Hrvatsku", rekao je za tamošnje medije izvor blizak starleti.

"Soraja je iz Kosova krenula prema Albaniji s prijateljicom. Vozila je Mercedesov džip, na koji je iznenada naletio kombi. Od siline udarca Soraja je skoro proletjela kroz vjetrobranska stakla! Ona je prsnim košem udarila u volan, polomila rebra i povrijedila unutrašnje organe", dodao je izvor.

Starletu i njenu suputnicu navodno su vatrogasci morali izvlačiti iz automobila. 

Tko je Soraja Vučelić?

Soraja Vučelić javnosti je postala poznata u regionalnom Big Brotheru 2011. godine. Rođena je u Kninu, no srpski mediji pišu da je zbog teških odnosa u obitelji s majkom tijekom djetinjstva morala otići u Crnu Goru. Majka se nije mogla brinuti za nju pa je Soraja završila u jednoj obitelji u Vojvodini.

Sorajino ime se u Srbiji često spominje u vezama s mafijom. Nekoliko puta su joj palili automobile, a bila je i svjedokinja u raznim kriminalnim slučajevima u Srbiji, uključujući i ubojstva, ali i pokušaje ubojstava. 

2018. godine se pisalo da joj je zabranjen ulazak u Srbiju. "Proglašena je sigurnosno rizičnom osobom, s obzirom na to da Srbija ima operativna saznanja da Soraja ima kontakte sa sumnjivim osobama iz Crne Gore", rekli su tad izvori za srpske medije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.