Španjolski mediji: Pique je varao Shakiru s poznatom manekenkom

Foto: EPA

SHAKIRA i Pique službeno su razdvojeni, no drame vezane uz njihov odnos ne jenjavaju. Sve više detalja iz prošlosti izlazi na vidjelo, a prema izjavama paparazza Jordija Martina, Pique je bio nevjeran gotovo od samog početka njihove veze.

Prema pisanju španjolskih medija, nogometaš je 2012. navodno imao aferu s Bar Refaeli, poznatim izraelskim modelom, a Shakira i Pique tada su bili u vezi dvije godine.

"Shakira dobiva puno novih informacija"

"Prije nekoliko dana pričao sam s bliskom prijateljicom Bar Refaeli koja je i moja prijateljica već dugo godina i ona mi je potvrdila da je afera bila razlog njezinih učestalih posjeta Barceloni", ispričao je Martin.

"Ovu informaciju podijelio sam sa Shakirom preko njezine osobe od povjerenja i bila je zapanjena", dodao je.

Martin kaže kako je otkrio nove detalje koje je želio podijeliti s pjevačicom.  

"Između 30. lipnja i 6. srpnja prošle godine Pique je otputovao u Monaco s nekom drugom osobom. I to sam joj dao do znanja. Shakira dobiva puno novih informacija kojih uopće nije bila svjesna", otkrio je.

Nagađanja o Piqueovoj nevjeri nisu novost i kruže već godinama. Pique više ne skriva svoju vezu s mladom studenticom, a nedavno je zaprijetio tužbom medijima zbog širenja neutemeljenih glasina o njegovom životu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.