Splitski pjevač: Mislim da radim kvalitetno, a ne otvaraju mi se vrata, pa onda – ćao

Foto: Profimedia

ROKO BLAŽEVIĆ, pjevač iz Splita koji živi u Americi, nedavno je gostovao u showu Nemanje Kovačevića na srpskom Hype TV-u, a u intervjuu se požalio na hrvatsku glazbenu scenu.

"Ako nisi član neke ekipe, teško ćeš se probiti" 

"Hrvatska scena, za razliku od srpske, je scena gdje ti ako nisi član neke ekipe, teško da ćeš se probiti i da ćeš opstati, što je još gore", rekao je Roko, koji je s pjesmom The Dream 2019. predstavljao Hrvatsku na Eurosongu i u polufinalu završio na 14. mjestu, te se nije plasirao u finale. 

"Meni se dogodilo to da je nakon Eurosonga opet bila borba odjednom, što je i u redu da ti radiš i zavrjeđuješ svoje mjesto pod zvijezdama. Ali puno je tu nekih timova, klanova, koji jednostavno određuju kako će stvari biti i to je jedna stvar koja me dosta mučila u Hrvatskoj, što se tiče toga da nisam bio zadovoljan", objasnio je. 

"Mislim da to radim kvalitetno, a ne otvaraju se vrata" 

"Radim to što volim i mislim da to radim kvalitetno, a ne otvaraju se vrata i onda sam rekao: 'Pa, vidi, ćao'", zaključio je pjevač koji je ove godine nastupio na koncertu Trag u beskraju u čast Oliveru Dragojeviću.  

Gledatelji su komentirali njegovu izjavu, a dok su ga neki podržali, drugi se nisu složili s njim. 

"Iz Hrvatske sam i u Hrvatskoj nema dobrih pjevača ni pjesama, sve su nikakve i kenjkave i ne znam što očekuju. Ima par starih zvijezda, a ovo sve ostalo propali pokušaji", glasi jedan komentar. 

"Kvalitetno?" upitao je drugi, a treći se nadovezao: "Krivo misliš", dok je netko komentirao: "Slatko što misli da su klanovi razlog što nije uspio." 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.