Splitski poduzetnik Kerum sponzorira bivšu farmericu Tanju Jovanović?

"IVANA PARIS je jedno obično smeće koje ću razbiti kada izađe iz Farme. Ja Željka Keruma na žalost ne poznajem, bilo bi mi drago da je obrnuto. Da sam sponzoruša, onda bih sada imala love", otkrila je Tanja Jovanović za Index nakon što su Ivana i Petra izjavile kako je Tanja jako dobra prijateljica sa splitskim poduzetnikom. Kao razlog zbog kojega su to farmerice rekle, odnosno "izmislile", Tanja navodi tajanstvenog bivšeg dečka Petre Maroje. "Ne bih sada o tome, ali mogu samo reći da je Petra načula informacije iz vanjskog svijeta, da imam nešto s jednim njezinim bivšim dečkom pa je zato išla pričati takve stvari".

"Pa ako joj Kerum daje pare onda joj može dati i za album"

"Imam i ja par obaveza koje moram obaviti kada izađem van. Zamolila me Njonjica (Tanja) da joj nađem 'djedicu' da snime album. Imam ja nekoliko ideja, pomoći ću joj iako kad je već s Kerumom...", započela je Petra na koju se nadovezala brbljava Ivana. "Pa ako joj daje pare onda joj može dati i za to", komentirala je bivša Missica koja je izjavila kako joj je Tanja priznala da joj "Kerum uskoči kada joj je to potrebno."



"On je njoj donio četiri tisuće kuna, dan, dva prije ulaska u Farmu kako bi si obnovila garderobu. Zato je imala svu novu odjeću", dodaje Ivana dok je Ante provocirao Marinu Perazić za koju je opće poznato da "nema love i da je u Farmi isključivo zbog novca". "Zašto tebi nije Kerum prijatelj? Zašto je onda Tanjici pomogao s lovom, a tebi neće", upitao ju je Gotovac na što je Marina rekla kako ga je vidjela nekoliko puta, ali nije htjela dati odgovor na provokativno pitanje.

"U-nko je najebao onda", komentirala je Petra s obzirom da je tajnoviti U-nko, kojega svakodnevno spominju Ante i ona, zapravo novi dečko Tanje Jovanović. "Ne smijem protiv U-nkota svog", odgovorio joj je Ante i rekao kako joj tako i treba s obzirom da je nekome prala noge na farmi. "Ja sam Mariju prala kosu. Nikome nisam prala noge. Lakirala sam mu nokte kada smo ih odijevali u žene", odgovorila je Petra za kraj.

A.M.
Foto: Nova TV, Jadran Babić/Siniša Sunara (Cropix)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.