Sponzoruša influencerica otkrila tri mjesta gdje je najlakše upoznati bogataše

Foto: Instagram

MEĐU brojnim life coachevima i influencerima koji si putem društvenih mreža savjetuju svoje nezadovoljne sljedbenike o tome kako bi trebali živjeti, našla se i profesionalna sponzoruša Anna Bey, švedska instagramerica koja podučava žene kako upecati bogatog muškarca. 

Nakon što je objasnila koje ženske navike bogati frajeri mrze, koja tri uvjeta morate ispuniti da bi vas bogataši uzeli u obzir, te kako ući u visoko društvo, u svom najnovijem videu objašnjava na kojim mjestima je najlakše upoznati slobodne bogataše. 

Anna u startu objašnjava da je pravo mjesto za upoznati bogataša ono gdje bogataši vole boraviti, a vi se samo morate naći u blizini. 

1. Poslovna četvrt

"Neoženjeni muškarci više rade od onih koji se žure vratiti ženi i djeci, a preko ljeta u gradu ostaje puno manje ljudi, stoga vam je i konkurencija manja. Potrudite se više izlaziti jer ćete tako upoznati više ljudi."

2. Putovanja 

"Razmislite gdje bi bogati muškarci voljeli putovati? Ja preporučujem Europu, osobito Mediteran. Ako su mlađi od 50, vjerojatno će htjeti i malo partijati, a putovat će u grupama ili s parovima. Dobar izbor su Mikonos ili Ibiza gdje je puno samaca. Iako mnogi misle da to nisu prava mjesta da upoznate budućeg muža, iznenadilo bi vas koliko se parova tamo upoznalo."

3. Vjenčanja

"Jako je bitno da ste povezane s ljudima koji poznaju bogate muškarce i da se krećete u visokom društvu. Jednom kad stvorite te veze, idealna mjesta na kojima možete upoznati njihove neoženjene prijatelje su velika okupljanja poput vjenčanja. Vjenčanja su odlična mjesta za upoznavanje muškaraca i na njima se lako probudi romantika."

Još neka mjesta koje Anna preporučuje za upoznavanje bogatih muškaraca su: opera, muzeji, jazz barovi, jahtaški klubovi, skupe teretane...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.