Sportašica pokazala na čemu spavaju u olimpijskom selu: Ovo nije pravi madrac

Screenshot: TikTok

SPORTAŠI u olimpijskom selu spavaju na iznimno laganim krevetima, napravljenim od recikliranog kartona, koji su prozvani antiseks krevetima jer su preslabi da bi izdržali intiman odnos. Odbojkašicu američkog tima Chiaku Ogbogu zanimalo je od čega su zapravo napravljeni madraci pa je objavila video na TikToku u kojem je pokazala što je otkrila kad je rastavila svoj krevet. 

Ogbogu je pokazala kako se unutra ne nalazi memorijska pjena. Naime, madraci su napravljeni od polietilena, a poslije Igara bit će donirani francuskoj vojsci i raznim drugim organizacijama, uključujući škole.

@chiakaogbogu_ Was I the last to know this info?!!!! They weren't lying when they said this is the most sustainable Olympics ever!🤯 #olympicvilla #olympicvillage #parisolympics #olympicbeds ♬ original sound - Chiaka Ogbogu

"Ovo je preludo. Zašto vas tako tretiraju?" komentirao je jedan pratitelj, a drugi se nadovezao: "Mogu samo zamisliti koliko se znojite ležeći na tome." 

"Je li barem udoban?" upitao je treći na što je odbojkašica odgovorila: "Ne." U prilog tome govori i snimka australske vaterpolistice Tilly Kearns, koja je u TikTok snimci rekla da će joj "leđa otpasti" na krevetu te dodala kako je morala otići na masažu zbog bolova u leđima. 

@tillykearns

Already had a massage to undo the damage

♬ nintendo wii (mii channel) song - julie on the internet

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.