Srećko iz LJNS-a objavio fotku žene i sina, otkrio da je Antonija imala težak porođaj

Foto: Instagram

KANAĐANIN Srećko Ponjavić objavio je prve fotografije sina Petra, kojeg je prije nekoliko dana dobio sa svojom suprugom Antonijom. Bivši kandidat međunarodne sezone emisije Ljubav je na selu u opisu fotografije je otkrio da je Antonija imala težak porođaj.

"Dobro došao, sine moj, Petre Amadeuse Ponjaviću. Volimo te i sretni smo što si ovdje. Veselimo se biti tvoji roditelji. Bog te blagoslovio u svim tvojim danima. Antonija, bila si čudesna tijekom teškog porođaja", napisao je Srećko u opisu objavljenih fotografija na Instagramu.

Podsjećamo, par je vijest o dolasku prinove objavio u srpnju prošle godine. Srećko je tada objavio fotografiju na kojoj Antonija pozira s trudničkim trbuščićem usred obiteljskog vrta. Odjenula je majicu na kojoj piše "Beba Ponjavić dolazi".

Srećko i Antonija vjenčali su se 2020. godine kod matičara, a početkom lipnja prošle godine vjenčali su se i u crkvi. Ceremonija se održala u Lethbridgeu u Kanadi, gdje par živi. 

Antonija s otoka Vira u show je došla kao zlatna djevojka farmera iz Kanade. Kliknuli su na prvu, a poljubili su se već prve večeri. Antonija je kasnije priznala da joj se Srećko svidio čim ga je vidjela na malom ekranu te se samo zbog njega prijavila u Ljubav je na selu. 

Pročitajte više