Sretan Božić želi vam Index.hr

Foto: Index

AKO ČITATE ovu čestitku, velika je vjerojatnost da vrijeme ponovno gubite surfajući bespućima interneta. Stoga, završite što prije jer ovo je vrijeme koje biste trebali provoditi s obitelji ili prijateljima. Vjerojatno vas čeka pun stol hrane i bezbroj prilika da se "napucate" i stvorite nekoliko kila razloga da se što prije vratite svojim obećanjima da ćete se vratiti u formu.

Naša čestitka ponovno je upućena svima. I onima koji ga proslavljaju iz vjerskih, ali i onima koji ga obilježavaju iz čisto praktičnih razloga.

Čak i ako vam Božić uopće nije "na radaru", želimo vam da ga provedete u miru, sreći i bez neočekivanih poziva onih koji vam žele na leđa natovariti neku obavezu.

A ako ga provodite sami, želimo vam da se savršeno odmorite i opustite. Ipak je ovo vrijeme darivanja, a vi si poklonite dan bez stresa, gnjavaže i isključite telefone. Dopustite se i "cheat meal", pogledajte filmove koji su vam već predugo na listi i uživajte. Neka ovo bude vaš dan.

Jedna od stvari koje povezujemo s Božićem je i to da se u ovom periodu svi trudimo ili barem pretvaramo da smo bolji pa ako već nismo u stanju biti iskreni oko toga, u redu je i ako se nakratko pretvaramo da smo ono što želimo biti.

Da previše ne duljimo i zadržavamo vas na internetu gdje svi ionako provodimo previše vremena - Index vam od srca želi sve najbolje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.