Srpkinja Tamara Kalinić ušla u top deset influencera 2021. godine

Foto: Instagram

SRPSKA influencerica i blogerica Tamara Kalinić ušla je u top 10 influencera 2021. godine. Prema Launchmetricsu, američkoj kompaniji za web marketing, Tamara je zauzela sedmo mjesto na ljestvici najboljih influencera ove godine. 

Uz lijepu Srpkinju, na ljestvici su se našle Lena Mahfouf, Emma Chamberlain, Ksenia Adonts, Lea Elui, Leonie Hanne, Mariale Marrero, Chiara Ferragni, Gabrielle Caunesil Pozzoli i Valeria Lipovetsky.

Prije dvije godine našla se i na ljestvici 100 najuspješnijih influencera Velike Britanije, koju je objavio magazin Sunday Times, te se pojavila na 21. mjestu.

Tamara na Instagramu ima više od milijun pratitelja. Poslovnim uspjesima često se hvali na društvenim mrežama, a jednu od njezinih objava na Instagramu je podijelila i reality zvijezda Kim Kardashian

Influencerica je djetinjstvo provela u Novom Sadu, jedno vrijeme živjela je u Los Angelesu, a sada joj na profilu na Instagramu piše da živi na relaciji London - Pariz - Milano. Već godinama ima blog pod nazivom Glam&Glitter. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.