Srpski folker u teškim bolovima iz toplica hitno premješten u bolnicu

Foto: Instagram

SRPSKI turbofolk pjevač Darko Lazić je iz rehabilitacijskog centra u Mladenovcu na nekoliko sati prebačen u bolnicu u Banjici kako bi obavio dodatne pretrage. Došlo je do naglog pogoršanja stanja njegova desnog stopala zbog čega trpi teške bolove, piše Kurir

"Darko se po dolasku u Centar uspješno oporavljao od ozljeda, a desno stopalo, koje je bilo u lošem stanju, odlučili su liječiti fizikalnim terapijama, strujom, magnetima i radio-valovima. Ipak, terapija nije dala željeni rezultat i on se počeo žaliti na neizdrživu bol. Tada su shvatili da je najbolje rješenje odlazak na Institut za ortopedske bolesti na Banjici, budući da je upravo tamo tim stručnjaka koji su ga operirali nakon nesreće", otkriva Kurirov izvor. 

Da je situacija s Darkovim stopalom iznimno ozbiljna, svjedoči i činjenica da ga je, odmah po dolasku u bolnicu, primio liječnik Zoran Baščarević koji mu je prije mjesec i pol operirao butnu kost. Budući da stopalo nije zaraslo kako je trebalo, piše Kurir, liječnik ga je nakon pregleda poslao u jednu privatnu kliniku kako bi napravio detaljne snimke, te se s timom stručnjaka konzultira o eventualnoj operaciji. 

Izvor blizak obitelji tvrdi da je pjevač dobre volje, ali da njegova obitelj strahuje od najgoreg. 

"Darko je veseo i nije klonuo ni jednog trenutka. Trpi bolove, ali vjeruje da će sve biti kako treba i da nema razloga za brigu. S druge strane, njegovi su prestravljeni i boje se da će Darko, ako ne bude išlo po planu, zauvijek morati koristiti štake ili kolica", prenosi Kurir. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.