Srpski mediji o Bajaginom razvodu: "On i Emilija su ravnomjerno podijelili imovinu"

Foto: Antonio Ahel/PIXSELL

VIJEST o razvodu Momčila Bajagića Bajage i njegove supruge Emilije nakon 33 godine zajedničkog života iznenadila je regiju, a u javnost sada izlazi sve više informacija.

Telegraf.rs prenosi da je neimenovani izvor otkrio da Momčilo i Emilija već duže vrijeme nisu živjeli zajedno pa je razvod bio neizbježan.

"Ne znam točan razlog zbog kojeg su se rastali, ali pouzdano znam da od 2019. godine nisu živjeli zajedno. Vjerojatno su mislili da će prebroditi krizu i nisu odmah podnijeli zahtjev za rastavu, ali kako se to nije dogodilo, odlučili su brak formalno okončati", ispričao je izvor.

Imovinu su ravnomjerno podijelili

"To se dogodilo u svibnju prošle godine, kad su imali posljednje ročište na sudu. Emilija i Bajaga u braku su stekli imovinu koju su ravnomjerno podijelili. Jedan stan u Beogradu pripao je njoj, a drugi njemu", dodao je izvor.

"Bajaga održava kontakt s djecom, postao je djed i po tom pitanju sve dobro funkcionira. Koliko znam, i njegova je bivša supruga u kontaktu s djecom, viđaju se. No ne znam u kakvom je kontaktu s Bajagom nakon razvoda", zaključio je izvor.

Bivši par zajedno ima kćer Anđelu i sina Marka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.