Srpski mediji: Vidoje i njegov otac nisu razgovarali zbog Nikolinine rasipnosti

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages/PIXSELL

NEDAVNO preminuli Vidoje Ristović i njegov otac Viktor, poznatiji kao Miša Grof, navodno prije Vidojeve smrti nisu razgovarali, a razlog je Vidojeva supruga Nikolina.

Kako za Kurir otkriva neimenovani izvor, Miša Grof je bio bijesan na sina jer troši velike količine novca na prohtjeve svoje supruge Nikoline. 

"Miša Grof nije razgovarao s Vidojem prije smrti zbog njegove supruge Nikoline Pišek. Miša je godinama opominjao Vidoja zbog načina života kojim živi voditeljica, ali i količine novca koji troši na svoj luksuzan život. Posljednji njihov sukob izbio je zbog kuće u Zagrebu koja se renovira iako je nova", kazao je izvor.

"Nikolina i Vidoje su imali fenomenalnu kuću koju su sagradili za sebe, ali je njoj to bilo malo. Sve su porušili i krenuli zidati od početka, s bolesnim bazenima, perverzijama... Miša je svaki tjedan slao novac za te radove. Ta kuća, koja još uvijek nije završena, vrijedi preko 800 tisuća eura, do sada su toliko uložili", dodao je.

Miša optužio Nikolinu da samo želi novac

Miša je ranije rekao da je njegova snaha nakon smrti njegova sina tražila samo novac, a bivša voditeljica njegove je izjave prozvala "sramotnima".

"Nikolina je jedna bolesna žena. Ta žena je ponovo došla u Beograd samo zbog novca. Došla je završiti kuću, nije ona došla da da spomen 40 dana mom sinu. Bitno joj je bilo samo da se kuća na kojoj su radili završi. Pričala je da bi Vidoje samo to želio najviše na svijetu. Pokušavao sam joj objasniti i rekao: 'Nikolina, sin mi se nije ohladio, službena obdukcija nije stigla, a ti bi novac za kuću! Ta kuća, za koju si ti inzistirala da se završi, ona ga je ubila'", rekao je Miša.

Tvrdi i da je Nikolina novcem upravljala i dok je Vidoje bio živ jer joj je novac slao na račune u Hrvatskoj te da je njegov sin uzdržavao cijelu njezinu obitelj.

"Vidoje je Nikolini sav novac preko banke prebacivao na račune. Ona je njime raspolagala, trošila je koliko je htjela. Van pameti je u ovo nevrijeme zidati tolike kuće i ulagati u stotine kvadrata", rekao je.

"Sinu sam i ja davao novac, ali nisam računao na to da ona sve troši bez granica. Oni grade dvorac, pokojni Tuđman nije imao toliku kuću", dodaje Grof te tvrdi da je riječ o velikim svotama, a da za svoje tvrdnje ima i dokaze.

"Imam i sve faze radova te kuće koju su gradili. Samo dnevni boravak ima 200 kvadrata, tu su teretane, bazeni i čuda. Zamislite kad je Vidoje kupovao auto njoj i njenom rođenom bratu, koji ništa ne radi! On je najveći neradnik, moj sin je uzdržavao cijelu njenu familiju! Znajte da sam ja umro onog dana kada je preminuo moj sin", kazao je Miša, a Nikolina je ubrzo odgovorila na njegove optužbe.

Vidoje je preminuo uslijed upale srčanog mišića

"Sa žaljenjem razumijem oca kojemu je bol pomutila razum. Sramim se umjesto njega. Žao mi je što ni u ovim trenucima ne poštuje dostojanstvo obitelji i svog pokojnog sina, niti svoje osobno dostojanstvo. Mogao bi Viktor pokušati biti dobar djeda za obje svoje unuke. Od njega ne očekujem ništa osim da ispoštuje zakon koji je vrlo jasan. Ovo što on radi nije pitanje samo kršenja zakona  nego i dobrog odgoja i elementarnih civilizacijskih normi", rekla je Nikolina.

Podsjetimo, Vidoje Ristović preminuo je početkom svibnja. Nalazi obdukcije i kemijsko-toksikološke analize utvrdili su da je smrt nastupila 8. svibnja 2022. godine u 00:22 uslijed upale srčanog mišića, najvjerojatnije virusnog podrijetla.

Toksikološkom analizom utvrđeno je da je Ristović bio teško alkoholiziran i imao 2.83 promila u krvi. Također je konzumirao sedative, ali u količini koja nije bila dovoljna da sami po sebi izazovu smrt.

"Grozno se osjećam, skoro jedva pričam. Još uvijek nije bilo obdukcije, znam isto koliko i vi o uzroku smrti. Teško mi je, stigla sam u Beograd, ali nisam trenutno u kući u kojoj sam živjela ranije. Hvala na razumijevanju, ne bih više komentirala", rekla je Nikolina nakon smrti svog supruga.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.