Stanković pitao Puljka bi li Prijović mogla nastupati u Splitu. "Da, zašto ne"

Screenshot: HRT

IVICA PULJAK prije dva dana gostovao je u emisiji Aleksandra Stanovića Nedjeljom u dva, gdje su se u jednom trenutku dotaknuli Aleksandre Prijović.

"Da vas netko pita, ne znam je li bilo takvih zahtjeva, u Zadru vidim ne može, bi li u Splitu mogla nastupiti Aleksandra Prijović?" pitao ga je Stanković.

"Ja obično ne odlučujem o takvim stvarima, ali da me netko pita - da, zašto ne", rekao je Puljak.

Podsjetimo, od povjerljivog izvora iz Zadra saznali smo da je gradonačelnik Zadra Branko Dukić odbio organizatore koncerta i to opravdao tvrdnjom da "nema slobodnih termina" u dvorani Krešimir Ćosić.  

>> Aleksandra Prijović stiže u Zadar? Iz dvorane kažu da pregovaraju

"Živimo u slobodnom društvu, gdje svatko sluša glazbu kakvu želi. Protiv sam svake vrste zabrane i iznenađuju me ovakve konstrukcije u pojedinim medijima. Ne bavim se organizacijom koncerata i ne razumijem zašto se tolika fama digla oko toga. ŠC Višnjik ima svoju upravu i svoju poslovnu politiku koja samostalno odlučuje o programu i komercijalnim sadržajima, pa i onima koji se meni osobno ne sviđaju. Osobno, nisam ljubitelj te glazbe niti bih išao na takav koncert i to je sve što imam reći o tome", poručio je Dukić nakon toga.

"Koliko sam vidjela, nema zabrane. Pozdravljam gradonačelnika Zadra i, iako je rekao da ne sluša moju glazbu, pozivam ga na koncert. Ako se predomisli, dobrodošao je na koncert", rekla je Aleksandra novinarima nakon prvog osječkog koncerta.

Prijović nastavlja s koncertima po Hrvatskoj

Aleksandra je imala pet koncerata u Zagrebu i isto toliko u Osijeku. Na zadnjem osječkom koncertu najavljeno je kako nastavlja s turnejom Od istoka do zapada po hrvatskim gradovima. 

U manje od 24 sata rasprodala je ulaznice za koncert u Rijeci 14. travnja i najavila je drugi 15. travnja. Brzo je i drugi datum rasprodan, pa je dodala i treći koncert u Rijeci, koji će biti 16. travnja.

Osim toga, u Varaždinu će koncert održati 26. travnja, koji je isto rasprodan, a trenutno su u prodaji i ulaznice za drugi koncert u tom gradu, koji će biti 27. travnja. 

"Stvarno ne znam kako da vam zahvalim, ostavljate me bez riječi! Omogućili ste mi da živim svoje snove - hvala vam na tome! U Rijeci se vidimo i treću večer zaredom, a također, zbog ogromnog interesa, sa zadovoljstvom mogu najaviti i još jedan koncert u Varaždinu. Volim vas - divni ste, nisam ovo nikada mogla ni zamisliti", poručila je Prijović za Extra FM.

Pročitajte više