Stara fotka Simone Biles je viralna. Pozirala sa Shaqom, svi se čude razlici u visini

Foto: Instagram

Stara fotografija gimnastičarke Simone Biles (27) koju je objavila 2017. godine postala je viralna. Naime, pronađena je njezina fotka s bivšom NBA zvijezdom Shaquilleom O'Nealom.

Simone je visoka 1.42 metra, dok je Shaquille viši od dva metra te je mnogima njihova razlika u visini vrlo zanimljiva i impresivna. Na fotografiji, koja je nastala na Super Bowlu, Simone jedva doseže njegov pojas, a čini se da je nosila i cipele s potpeticom.

Jedan od komentara na društvenim mrežama ističe: "Na gimnastičkom podiju Simone Biles je skočila čak 3.66 metra, što znači da bi mogla preskočiti Shaqa. Nevjerojatno je razmišljati o tome kad ih vidiš zajedno."

Bila na meti kritika

Podsjetimo, Simone je bila meti kritika zbog frizure na Olimpijskim igrama u Parizu. Naime, mnogi tvrde da joj je kosa izgledala neuredno. Gimnastičarka je odgovorila na kritike na svojem Instagramu.

Simone je pokazala kako je njezina kosa bila stilizirana prije sudjelovanja na Olimpijskim igrama te poručila da su visoke temperature i vožnja autobusom bez klime u trajanju od 45 minuta uzrokovali da joj se frizura nakovrča i raspadne.

Amerikanke su sedmi put zaredom pobijedile u ekipnom natjecanju na Svjetskom prvenstvu, a Biles se upisala u povijest osvojivši već 20. zlatnu medalju na SP-u. Ujedno je postigla i rekord po broju medalja na Olimpijskim igrama i svjetskim prvenstvima, s ukupno 33 medalje postala je najbolja u povijesti.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.