Starčić posvetio slagalici sedam godina pa otkrio da zadnji dio nedostaje

JEDAN je strpljivi starčić iz Londona potrošio gotovo osam godina života slažući puzzle od 5.000 komada kako bi na kraju shvatio da mu zadnji djelić nedostaje. Jack Harris preokrenuo je kuću naglavačke u potrazi za djelićem koji bi upotpunio slagalicu kojoj je posvetio godine, ali nigdje ga nije mogao pronaći. Strastveni 86-godišnji ljubitelj puzzla sumnja da je taj komadić pojeo jedan od njegovih pasa.

Jackova obitelj zvala je čak i proizvođača te slagalice kako bi naručili još jednu istu i nadomjestili dio koji je nestao, no, na veliku žalost 86-godišnjaka, saznali su da se takve puzzle više ne proizvode. Jack je bio uvjeren kako će svoje djelo završiti do ljeta, no čini se kako će slagalica velika 1,5 kvadratnih metara ostati nedovršena zauvijek.

U međuvremenu mu umrla supruga

Jack je od svoje obitelji često na dar dobivao slagalice jer ih je jako volio te se uvijek hvalio kako ih brzo može složiti. "Ovu ogromnu od 5.000 dijelova darovali smo mu baš zato, kao zafrkanciju, jer se uvijek hvalio kako je brz. S ovom se stvarno mučio, a kada je bio pri kraju, jako se veselio. Tim je gore bilo vidjeti ga tako razočaranog kada je shvatio kako jedan djelić nedostaje", rekla je Jackova snaha Eve.

Umirovljeni biznismen Jack puzzle je slagao zajedno sa svojom suprugom Doris. Zajedno su započeli slagati i ovu najveću, no Doris je u međuvremenu preminula. Njihovo zajedničko remek-djelo Jack je planirao završiti sam, no djelić koji je nestao pokvario mu je taj plan. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.