Starletu naljutile nakaradne paparazzo fotke njenih grudi pa ih sama fotkala da pokaže kakve su

Foto: Instagram/JLP

BRITANSKA starleta Katie Price jako se razljutila nakon što su mediji objavili njenu fotografiju na kojoj joj se među grudima nazire ožiljak od plastične operacije.

Da dokaže da su njezine obline potpuno prirodne, Katie je na Instagramu izbliza uslikala svoje grudi. "Ovo je dokaz da fotografije nisu uvijek istinite", napisala je Katie iznad objave svojih grudi koje je uslikala u autu.

37-godišnja starleta navodno je imala čak sedam plastičnih operacija povećanja grudi u posljednjih 14 godina. Prvi put je pod nož otišla s 19 godina kada je svoju prirodnu B košaricu zamijenila s onom D. Godinu kasnije ponovno je povećala grudi, a nakon toga je otišla u SAD gdje je imala nekoliko operacija da bi dobila nevjerojatno ogromno poprsje, koje ju je i proslavilo.

Katie je 2007. ipak odlučila olakšati "teret" pa je otišla na prvo smanjenje grudi, a 2014. ih je potpuno smanjila i vratila na prirodnu veličinu. No posljednjih mjeseci u medijima se počelo nagađati kako je starleta još jednom povećala grudi, što Katie žestoko negira, piše Sun.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.