Statistika Superpotjere: Evo tko je najuspješniji, a tko najučinkovitiji lovac

Foto/Screenshot: HRT

UKRAJINAC Semjon Fedotov, koji je ranije oduševio Moranu Zibar svojim praćenjem Potjere, pratio je i prvu sezonu Superpotjere te napravio statističku tablicu sa svim rezultatima i dobicima.

U 10 emisija prve sezone kviza natjecatelji su osvojili ukupno 193 tisuće eura. Protiv lovaca se ukupno natjecalo 40 ljudi, a po postotku pobjede najuspješnijim lovcem pokazao se Krešo sa 76.67%, drugi je Mladen sa 70.59%, zatim Sven s postotkom od 69.70% pa Morana sa 65.71%, a najmanje uspješnim pokazao se Dean sa 60.61%.

Najčešće "lovila" Morana

Natjecatelji su pobijedili 13 puta. Najviše puta su igrali protiv svih pet lovaca (16 puta), zatim protiv četiri lovca (13), a onda protiv tri lovca (11). Nijednom nisu igrali protiv dva lovca. U "lovu" je najčešće sudjelovala Morana (35 puta), zatim Mladen (34) pa Sven i Dean (33), dok je Krešo sudjelovao "samo" 30 puta.

Po broju pobjeda to izgleda ovako - Mladen je sudjelovao u najviše pobjeda (24), zatim Krešo, Sven i Morana (23), dok je Dean sudjelovao u 20 pobjeda.

Po dosadašnjim rezultatima, najveća je vjerojatnost da će natjecatelji pobijediti u igri protiv četiri lovca.

Semjonovu statistiku možete pratiti ovdje.

Podsjećamo, sinoć je emitirana posljednja ovosezonska epizoda Superpotjere. Natjecatelj Jasmin uspio je pobijediti četiri lovca i kući odnijeti 10.000 eura.