Steven Spielberg zbog ovog filma više nikada ne želi raditi s Julijom Roberts

Foto: EPA

SLAVNI redatelj Steven Spielberg surađivao je s glumicom Julijom Roberts na filmu Kuka iz 1991., a tada su kružile glasine o njihovom neslaganju na filmskom setu. 

Spielberg je režirao film u kojem je pokojni glumac Robin Williams tumačio glavnu ulogu Petera Banninga, sredovječnog odvjetnika koji se vraća u Neverland, u kojem ga čeka vilenjakinja Zvončica (Julia Roberts). 

 

Naime, šuškalo se da su glumicu kolege na setu nazivali "Tinkerhell", a ona je u jednom intervjuu izjavila da nikada nije čula za taj nadimak, no priznala j da se sukobljavala s ekipom na setu, aludirajući na Spielberga. 

Slavna svađa 

"Ja sam normalna osoba. Mislim, ako sjedim u svojoj prikolici šest sati ne radeći ništa, upitat ću: 'Što se događa?'" 

Spielberg se također osvrnuo na svađu u intervjuu za 60 Minutes, u kojem je priznao: "Nije bilo dobro vrijeme da Julia i ja radimo zajedno". Redatelja su tada pitali bi li ikad više radio s Roberts, na što je on odgovorio: "Ovo je pitanje od 60 minuta , zar ne?".

Roberts se osvrnula na njegov intervju u razgovoru za Variety Fair. 

"Oklijevao je da odgovori kao da je morao vrlo pažljivo birati riječi kada su ga pitali o meni. Gledala sam to i pomislila: Je li to isti čovjek s kojim sam se gađala šlagom na setu? Je li to isti čovjek koji je rekao da jedva čeka svaki dan da dođe na naš set? Valjda je ponekad jednostavno previše primamljivo biti u većini", izjavila je, a nakon toga više nikada nisu surađivali. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.