Stiže prinova u obitelj Maje Cvjetković: Moj Andrija će postati djed, jedva čekamo

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

BIVŠA manekenka i Miss Hrvatske 2005. godine Maja Cvjetković Kević otkrila je kako kći njezinog supruga Andrije Kevića uskoro postaje mama prvi put.

"Moj Andrija će postati djed, a ja baka neću. Ja sam jako bliska s Andrijinom kćeri Marijom i od početka sam uzbuđena i sretna. Još uz sve to nam dolazi curica, a ja obožavam žensku djecu i jedva čekamo", rekla je za Story.

"Datum rođenja djeteta je baš na Andrijin rođendan, a on je rođen 7. travnja. Kod nas su već počele pripreme za bebu, naručili smo stvari. Marija će, kako stvari stoje, roditi u Zagrebu. Trudnoću će joj voditi doktor kao i meni, Marko Kisić. Beba već ima i ime, ali ne bih željela iznositi javno bez Marijinog dopuštenja", dodala je.

Maja se za Andriju, koji je od nje stariji 20 godina, udala prije tri godine, a nekoliko mjeseci nakon vjenčanja postali su roditelji djevojčice Vite.

Nakon rođenja kćeri potpuno se posvetila majčinstvu te je postala veoma pažljiva kad je riječ o privatnom životu, pa je čak i njen profil na Instagramu zaključan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.