Stižu kabine za masturbaciju: Muškarci će se moći "osloboditi stresa" nasred ulice

Foto: hotoctopuss/GuyFi

NJUJORČANI odnedavno imaju novo mjesto za "opuštanje". Tvrtka Hot Octopuss prepoznala je potrebe tamošnjih muškaraca i postavila je "GuyFi", malu prostoriju koja bi trebala pružiti nužnu privatnost onima koji žele smanjiti stres.

Radi se zapravo o preuređenoj telefonskoj govornici koja je neprozirna i opremljena stolicom i prijenosnim računalom s brzim internetom. Tvrtka ne želi izričito promovirati na koji točno način potiče muškarce da se opuste u mračnoj prostoriji ispred računala, ali svima je to prilično jasno.

Naravno, samozadovoljavanje u javnosti ilegalno je u New Yorku, no iz Hot Octopussa tvrde da je prvi dan "GuyFi" posjetilo oko stotinu muškaraca. Planiraju i širenje na veće europske gradove te diljem SAD-a.

Na ovaj zanimljiv pothvat navodno ih je potaknulo istraživanje koje tvrdi da se 39% Njujorčana samozadovoljava na radnom mjestu. Za Mashable su izjavili da žele "izvesti ovu naviku izvan ureda na neko prikladnije mjesto, dizajnirano tako da zaposlenom muškarcu s Manhattana pruži privatnost i brzu internetsku vezu kakvu zaslužuje", tvrde iz Hot Octopussa.

Čini se ipak da je riječ samo o marketinškoj kampanji i maštovitom načinu privlačenja pozornosti tvrtke koja se bavi seksualnim pomagalima, no unatoč tome nije teško zamisliti da bi ovakva inovacija mogla zaživjeti na ulicama mnogih gradova.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.