Stjepan Božić: Prvo primijetim celofan i ambalažu, ali sve se više palim na ženski mozak

STJEPAN BOŽIĆ i ove je godine odlučio podržati "Beauty&Lifestyle Show" koji će se na jesen održati u Areni Zagreb. Poznati je boksač zato sinoć došao na predstavljanje showa te ispričao kako mu je na istom sajmu prošle godine bilo odlično, pogotovo zato što je oko njega bilo puno žena.

"Ponuda na Jadranu ne postoji; sunce, more i borovi, to je to"

Božić nam je istom prilikom otkrio i kakvi su mu planovi za ovo ljeto. "U sedmom mjesecu boksam još dva meča, u Beču i u Muenchenu, a 20. srpnja za mene počinje sezona ljetovanja. Bit ću najviše na Zrću i u Biogradu. Prijatelj i ja smo dobili pravo na jednu atrakciju na plaži koju sam vidio u Las Vegasu, tamo sam bio prošle godine pet mjeseci, i odlučili smo to dovesti na hrvatski Jadran. To mi je palo na pamet jer ponuda na Jadranu ne postoji; sunce, more i borovi, to je to. Pa smo mislili u sljedećih par godina pokrenuti malo taj hrvatski Jadran što se ponude tiče, prvo sa Zrćem i Biogradom, a sljedeće godine idem na još neke razvikane plaže. Tako da će ljeto biti spoj ugodnog s korisnim", rekao je za Index boksač.

"Kad sam na odmoru, ne želim mrdnut malim prstom"

Stjepan nam je otkrio i kako na odmoru najviše gušta te mu ne pada na pamet nikakva rekreacija osim tulumarenja. "Kad sam na odmoru, ne želim mrdnut malim prstom. Kada radim, radim, dosta je naporno i teško, pa kada dobijem priliku za odmor, nema nikakve rekreacije, izvalim sve četiri i moj vrhunac zabave su večernji izlasci".

Usput dok odmara na plaži, boksač naravno baci i pokoji pogled na ljepši spol. "Prvo što ćemo vidjeti su celofan i ambalaža, naravno, ali u zadnje vrijeme sam se sve više počeo paliti na ženski mozak, to me više privlači. Ali nisam još našao ništa, niti uopće tražim ili čekam, to se jednostavno dogodi ili se ne dogodi. Uopće ne razmišljam o tome", rekao nam je Božić.

"Prvi prioritet i jedini o kojem uopće razmišljam, i oni koji jedini imaju pravo na mene su moja djeca, nitko drugi"

Umjesto u potrazi za komadima, boksač puno više uživa u druženju sa svojom djecom. "Prvi prioritet i jedini o kojem uopće razmišljam, i oni koji jedini imaju pravo na mene su moja djeca, nitko drugi. Oni prvo idu s mamom na ljetovanje, a onda će i sa mnom. Trudim se biti nešto između blagog i strogog tate, mislim da nije dobro sve djeci dati, treba im objasniti da su nešto zaslužili. Davati im šakom i kapom sve samo zato što ih volite nije dobro jer napravite od klinaca razmažena derišta, da ne velim neku težu riječ", misli boksač.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.