Stjuardesa opisala ponižavajuće iskustvo na koje ju je natjerao pretili putnik

Screenshot: YouTube

PRETILI putnik na letu tajvanskog avioprijevoznika natjerao je stjuardesu da mu skine hlače kako bi mogao koristiti zahod - a zatim i da mu obriše guzu dok je stenjao od zadovoljstva, sudeći po izvještajima.

Stjuardesa tvrtke EVA Air - koja zapošljava samo žensko kabinsko osoblje - opisala je traumatično iskustvo na koje je putnik nju i dvije kolegice natjerao tijekom leta za Los Angeles u subotu.

Perverznjak u kolicima nakon dva sata leta rekao je stjuardesama da treba pomoć pri korištenju toaleta. "Osjećala sam da, kao stjuardesa, skidanje putnikovih gaća nadilazi moje odgovornosti", rekla je stjuardesa na press konferenciji kasnije, gdje su joj se pridružili predstavnici sindikata.

"Rekla sam da mu ne možemo pomoći, no tada je počeo vikati. Rekao mi je da odmah uđem u WC i prijetio da će se olakšati po podu", rekla je stjuardesa, prenosi New York Times.

"Kako su putnikove genitalije bile izložene, jedna od mojih kolegica donijela je deku kojom smo ih pokrile", nastavila je. "No on mi je vrlo ljutito pljusnuo ruku, rekavši da ne želi to već da je samo htio da mu skinu donje rublje kako bi mogao koristiti zahod."

Inzistirao je navodno i na tome da drže vrata otvorena jer "nije mogao disati".

Žena je uspjela zadržati zatvorena vrata, no muškarac, čija se težina procjenjuje na oko 200 kilograma, odbijao je napustiti zahod ako mu ne obrišu stražnjicu.

Stjuardese su to u početku odbile, no tada su odlučile izvršiti odvratan zadatak kako on ne bi ostao u zahodu. A stvari su se dodatno pogoršale nakon što je glavna stjuardesa stavila tri para latex rukavica i počela ga brisati.

"Rekao je 'mmmm, dublje, dublje' i zatim optužio glavnu stjuardesu da mu nije dobro pobrisala pozadinu te tražio da napravi to ponovno", opisala je stjuardesa užasno iskustvo.

"Sad mi možeš dignuti hlače", rekao je naposljetku.

Sindikat je osudio situaciju i nazvao je očitim seksualnim zlostavljanjem te naložio zrakoplovnoj tvrtki da tuži putnika.

U jučerašnjem priopćenju zrakoplovne tvrtke rekli su da stjuardese mogu odbiti zahtjeve putnika koje ne smatraju primjerenima te da su spremni pomoći im da tuže neugodnog putnika.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.