Stjuardesa otkrila kako se slavni ponašaju tijekom letova: "Kim nije nosila cipele"

Screenshot: TikTok/EPA

TIKTOKOM se proširio video bivše američke stjuardese Kat Kamalani koja se prisjetila susreta sa slavnim osobama tijekom letova i nekima od njih dala ocjenu za ponašanje tijekom leta.

Između ostalih, na letu od Los Angelesa do New Yorka, Kat je srela Kim Kardashian, za koju kaže da je bila "toliko slatka da joj nije zamjerila ni to što je otišla na WC bez cipela". Dala joj je ocjenu 10/10.

Kamalani je spomenula i bivšu manekenku Victoria‘s Secreta Rosie Huntington-Whiteley za koju je ispričala da je bila "jako izbirljiva u jelu i piću tijekom sedmosatnog leta". 

"Letjela je iz New Yorka u London. Miriše nevjerojatno, ali ona nije ništa pojela iz zrakoplova niti popila. Samo je kupila izvorsku vodu", rekla je stjuardesa.

"Bilo je pomalo ludo..."

Glumicu Elizabeth Berkley opisala je kao "jebeno slatku". "Bilo je pomalo ludo s njom, njezinim djetetom i dadiljom, ali bila je tako ljubazna... Baš poput anđela."

Na jednom letu Kat je srela i UFC prvaka Conora McGregora. Priznala je kako isprva nije imala pojma tko je on, a kad ga je upoznala, kaže, nije joj se pretjerano svidio jer se "nije obraćao nikome iz posade". Dala mu je ocjenu 7/10. Video možete pogledati OVDJE.

Inače, Kat je šest godina bila stjuardesa i sada na svom TikToku opisuje razna iskustva iz zrakoplova. Nedavno je objavila video u kojem je otkrila što osoblje u zrakoplovu mrzi čuti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.